Muzi Mjende

Festival Kasteeldreef Rekkem

Met trots mag de werkgroep Muzimjende zijn derde editie voorstellen en dit op vrijdag 30 augustus 2019 (17.00).

Ook deze keer kunnen jullie genieten van talent uit onze eigen scholen. Gravel Unit (Blijdhove) en Fokkersvreugde (De Stap). Ook voor de jongsten is er dansbar Komtuveu, vergezeld van een springkasteel.

Daarnaast hebben we het genoegen om ook Pilgrimage en niemand minder dan de coverband The Green Onions te mogen verwelkomen! Het feest wordt compleet met DJ Felwig en een assortiment aan foodtrucks.


We hebben nog een verrassing in petto voor onze 3de editie van Muzimjende:

Tijdens het festival is er tweemaal een optreden voorzien in de kerk van Rekkem door FOKKERSVREUGDE. We integreren dit gebouw binnen het gebeuren.

Wie en wat zijn ze?

"Ergens halverwege Dranouter, 't Vogeltje en Dikkebus liepen Bert Cyriel sticker en maarten Kamiel Samyn elkaar tegen het lijf. Fokkersvreugde!

Cyriel op scheve stem, meer vertellend dan zingend, naadloos rechtgetrokken door Kamiel op gitaar en andere stem. Ze brengen kortverhalen met een einde en hier en daar een begin die laveren tussen de Westhoek en Frankrijk, tussen spel en overspel. Dat alles in de taal van hun moeders!

Fokkersvreugde; een werkwoord voor groep en publiek, voor hebben en houden van!" 

Meer info over deze groep!

Cover, covers, covers vol ambiance!

Ze brengen covers, maar doen meer dan klakkeloos kopiëren. De klassiekers jagen ze er in hoog tempo door. In het begin ging het vooral om popmuziek uit de sixties, maar Green Onions brengt intussen een mix van huidige genres en huidige artiesten.

Met het nodige enthousiasme en de aangepaste klassevolle outfits op het podium, brengen zij ambiance en sfeer! Alle nummers worden in medley-vorm aan en in elkaar verweven waardoor het concert een mix wordt! Met behulp van hedendaagse electronica bekomen Green Onions een DANCE mix door middel van beats-loops-effects... Eén van de beste coverbands van Vlaanderen!

Meer info op http://www.thegreenonions.be/ 


Move your feet!

Deze groep brengt feestelijke roots-folk met ruimte voor integer genieten en voetstampende uitbundigheid. Ze nemen jou maar al te graag mee op een muzikale wereldreis!

Meer info op http://www.gravelunit.be/ 

DJ Felgwig

Music is in the air with DJ FELWIG

Op de 3de editie van Muzimjende worden we ook muzikaal verwend door DJ FELWIG. Tussen de optredens door zorgt deze DJ voor ambiance en vertier.

Na het laatste optreden geeft onze DJ ook nog een uur (24.00 u. - 01.00 u.) het beste van zichzelf om de sfeer erin te houden!


KOMTUVEU DANSBAR, 17.00-18.30

Ons eerste optreden op 30 augustus wordt verzorgd door KOMTUVEU. Deze muzikale dansbar voor de kinderen speelt van 17.00 tot 18.30.

Het enthousiasme waarmee hun team aan de slag gaat werkt aanstekelijk. Ze zijn niet bang voor kleine kleuters, minder mobiele rolstoelgebruikers, danshatende papa’s en dansers met extreme muzikale voorkeuren.

Meer info op http://www.komtuveu.be/ 


Publiekswinnaar Joc 'n' Roll Rally 2017

Ze zijn 4 jongeren uit Rekkem, Lauwe en Menen. Hun naam Pilgrimage wijst op de bedevaartstocht die zij maken van podium tot podium. Ze brengen het genre rock en ze zijn altijd intens en enthousiast op het podium.

Hun invloeden zijn: Steak number eight Wallace Vanborn Brutus Queens of the stone age Stoned Jesus King hiss Mastodon, Amenra, ...

Meer info op https://vi.be/pilgrimage